Kedd

Egy hete vagyunk itt és úgy érezzük, már legalább több hónapnyi tapasztalatot szereztünk Andalúzia varázslatos térségéről! Egyre ismerősebbek a levegőben szálló fűszerek, a mediterrán konyha különlegességei, a változatos fogások...

Ma pedig még jobban belekóstolunk a helyi gasztronómiába, sőt annyira, hogy mi magunk fogjunk elkészíteni a koradélutáni ebédünket. Talán nem túlzás, hogy sokan életünk első főzésére készülünk!

Kísérőnkkel egy közeli boltban megvásároljuk a hozzávalókat és hosszasan időzünk a sorok között. A választék különleges, mert ebben a főként helyi termékeket forgalmazó boltban rengeteg természetes, tartósítószer-mentes (meg tojás, glutén.... stb mentes) terméket lehet kapni. Rajtunk nem könnyű kifogni, mert rögtön kiszúrjuk a cukros nasikat és ellenállhatatlan vágyat érzünk a próbavásárlásra!

Kevéske szünet után bele is csapunk a lecsóba - akarom mondani a paella-ba - és kedvenc szakácsuk vezetésével szorgosan tüsténkedünk az óriási serpenyő körül. Megtanuljuk, hogy az alapanyagok honnan származnak, milyen feltételek kellenek a termesztésükhöz. Mindenki alaposan kevert rajta, szívét-lelkét beleadta és az eredmény .... minden szerénytelenség nélkül: valami fantasztikus lett!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el